NaboNet ·

4050 8084


NaboNet

 

Alarm Indbrud

Kernefunktionen er forebyggelse af indbrud. Hvis du er ude i byen, og får besked fra din alarm om indbrud, kan du alarmere de nærmeste 100 hjælpere omkring din bopæl.

Denne mulighed kræver opgradering til Plus. Det koster kr. 300 pr år. - MEN
Hvor NaboNet er etableret, er det langt mere effektivt end dyre løsninger med vagtcentral.

 

Ingen fejlalarmer

Da alarmen ikke går automatisk ud, forekommer der erfaringsmæssigt ingen fejlalarmer i NaboNet. Vi undgår derfor ”Ulven kommer effekten”.

 

Ingen naboaftaler nødvendige

Så snart du er tilmeldt NaboNets landsdækkende nabonetværk, er du til rådighed for nabonetværket, og nabonetværket er til rådighed for dig.

 

Alle andre alarmer

Ud over alarm indbrud, kan du GRATIS slå alarm i alle andre situationer, hvor du er i nød, eller oplever kriminalitet.

 

Din smartphone ved, hvor du aktuelt befinder dig

Din smartphone ved, hvor du befinder dig, og den alarmerer de nærmeste 100 hjælpere med den tekst, du har valgt at udsende.

Hjertestop/Alvorlig tilskadekomst

Den kan alarmere ud fra din aktuelle GPS-position – og det er GRATIS. Hvis du f. eks. er ude at gå en tur med din ægtefælle og din ægtefælle falder om med hjertestop, kan du på din smartphone klikke på ALARM – HJERTESTOP. Så alarmeres de 100 nærmeste inden for 2 km radius, og der ringes samtidig op til 112.

De første hjælpere hjælper dig med hjertemassage og andre kommer kort efter susende med den nærmeste hjertestarter. Nå der er tilstrækkerlig hjælp fremme, klikker du på Hjælpen er fremme. Så aflyses yderligere hjælp.

Den nære hjælp er hurtig hjælp, og hurtig hjælp redder liv. Hvert minut tæller.

 

Kriminalitet

Hvis du vælger SLÅ ALARM åbnes en side, hvor du kan vælge Kriminalitet eller Nød. Her kan du så f. eks. under Kriminalitet vælge underpunktet Hærværk. Så udsendes alarm til de 100 nærmeste om at der p. t. foregår hærværk, på det sted, hvor du befinder dig. Og du kan klikke 112 for at anmelde det til politiet.

Hjælperne skal ikke ud og slås med kriminelle, men som vidner kan de blive guld værd for politiets efterforskning.

Anden hjælp

DinAlarm kan ogsså hjælpe dig, hvis du i andre situationer har brug for hjælp. Du er faldet og kan ikke komme op igen. Du er punkteret og nu mangler du værktøj til at skifte hjulet, o.s.v.

Indbrudspakken

Med NABONETS Indbrudspakke får du Danmarks måske mest effektive og samtidig billigste indbrudsforebyggelse. Årlig omkostning kr. 300,-. Ingredienserne en egnet tyverialarm, nabonetværket og Plusabonnement.

Alarm indbrud

Et sekund efter indbrud får ejer besked fra sin tyverialarm. 2 minutter efter er op til 100 aboer alarmeret. og hvis du også har kamera politiet er tilkaldt vis 112.

 

Tryghedspakke til grundejerforeninger

NABONET anbefaler det vi kalder en komplet tryghedspakke til grundejerforeninger. Den består i et aktivt nabonetværk, anskaffelse af hjertestarter og udbredelse af så mange alarmer i området, at det kan skiltes som NaboNetcertificeret.

Med dette koncept fuldt implementeret vil der være optimal tryghed i området.
Det kalder vi 360 graders tryghed i nærområdet.